Over ons – Voorbeeldwebsite 9 – Amsterdam

Welkom op uw website!

LET OP: DIT IS EEN VOORBEELDWEBSITE VAN PHARMEON. WIJ ZIJN GEEN TANDARTS
Uw tandarts in Amsterdam voor uitstekende mondzorg. Goede mondverzorging is belangrijk voor een stralende lach en voor uw algehele gezondheid. Kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons centraal. U bent van harte welkom.

U kunt rekenen op onze deskundigheid en ervaring. Elk lid van ons team is uitstekend geschoold en heeft zijn/haar eigen taken. Onder ‘Team’ stellen onze collega’s zich aan u voor. U kunt bij ons terecht voor de meest voorkomende behandelingen.

Naar inhoud

Over ons

Deskundig en ervaren

U kunt rekenen op onze deskundigheid en ervaring. Onze praktijk bestaat sinds 2015. Elk lid van ons team is uitstekend geschoold en heeft zijn eigen taken. De mondhygiënist / preventieassistent helpt u uw gebit schoon te houden. Ook kan hij of zij u adviseren over goede preventie van gaatjes en andere problemen.

Werkwijze

Tijdens een periodiek controle bekijken we de status van het gebit. Ook controleren wij de mond op eventuele afwijkingen. Mocht het noodzakelijk zijn om een behandeling uit te voeren, dan maken wij hiervoor een nieuwe afspraak. Draagt u een kunstgebit? Ook dan is het belangrijk om in ieder geval jaarlijks de mond te laten onderzoeken op eventuele afwijkingen.

Hygiëne, veiligheid en kwaliteit voorop

Wij besteden veel aandacht aan kwaliteit en hygiëne in onze praktijk. Voor uw veiligheid is het belangrijk dat u ons goed informeert over zaken die een veilige behandeling kunnen beïnvloeden. Wij vragen u daarom om een gezondheidsvragenlijst in te vullen. Dit is een vragenlijst over medicijngebruik, aandoeningen en algemene gezondheid. Zo kunnen wij er voor zorgen dat u de juiste zorg en aandacht krijgt en weten wij hoe we moeten handelen mocht er zich onverhoopt iets voordoen tijdens een bezoek aan onze praktijk. Lees meer over hoe u ons kunt helpen bij een veilige behandeling.