ixorg – Voorbeeldwebsite 9 – Amsterdam

Welkom op uw website!

LET OP: DIT IS EEN VOORBEELDWEBSITE VAN PHARMEON. WIJ ZIJN GEEN TANDARTS
Uw tandarts in Amsterdam voor uitstekende mondzorg. Goede mondverzorging is belangrijk voor een stralende lach en voor uw algehele gezondheid. Kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons centraal. U bent van harte welkom.

U kunt rekenen op onze deskundigheid en ervaring. Elk lid van ons team is uitstekend geschoold en heeft zijn/haar eigen taken. Onder ‘Team’ stellen onze collega’s zich aan u voor. U kunt bij ons terecht voor de meest voorkomende behandelingen.

Naar inhoud

ixorg

Onze praktijk is aangemeld bij ixorg

ixorg is hét nieuwe alternatief voor de kosten van mondzorg. U zet maandelijks geld opzij voor de kosten van de tandarts, mondhygiënist of orthodontist. En daarnaast heeft u de zekerheid van een 100% vergoeding van maximaal 10.000 euro bij een ongeval met gebitsschade wereldwijd. Bent u klant bij ixorg? Dan kunt u bij onze praktijk terecht.

Een uitstekend alternatief voor de aanvullende tandartsverzekering

In onze praktijk zien wij steeds meer patiënten die niet verzekerd zijn of overwegen hun aanvullende tandartsverzekering op te zeggen. De veel gehoorde klacht is dat er te veel premie wordt betaald ten opzichte van de ontvangen zorg. De aanvullende tandartsverzekering vergoedt over het algemeen een laag bedrag en lang niet alle behandelingen komen in aanmerking voor een vergoeding.

Sinds kort heeft u met ixorg een alternatieve keuze: een persoonlijk potje voor de mondzorgkosten met de zekerheid van een vergoeding tot maximaal 10.000 euro bij gebitsschade door ongevallen. U zet maandelijks een bedrag opzij, afhankelijk van de te verwachten kosten, en u betaalt alleen voor de werkelijk gemaakte kosten. En als u aan het einde van het jaar geld overhoudt, dan blijft dit van u. Dit geld kunt u gebruiken om toekomstige mondzorgkosten mee te betalen of kunt u uitwisselen met een ander gezinslid.

Kenmerken van ixorg

  • Je betaalt alleen voor de werkelijk gemaakte mondzorgkosten.
  • Je betaalt de mondzorgkosten gespreid.
  • Je kunt binnen je gezin het opgebouwde potje uitwisselen.
  • Je bent tot maximaal 10.000 euro gedekt bij gebitsschade door ongevallen.
  • Je kunt ieder moment starten met ixorg; je hoeft niet te wachten tot 1 januari.
  • ixorg schiet maximaal 240 euro voor wanneer je nog niet voldoende in je potje hebt om de nota te betalen.

Is ixorg iets voor u? Vraag ernaar in onze praktijk of kijk op www.ixorg.nl voor meer informatie.